Samsung

 

Samsung witgoed logo

Veel mensen kennen Samsung van hun mobiele telefoons en tablets. Bent u echter ook op de hoogte van de groeiende populariteit van Samsung wasmachine, wasdrogers en wasdroogcombinaties? Steeds meer huishoudens kiezen voor de betrouwbaarheid en de innovatieve technologieën van het Zuid-Koreaanse technologiebedrijf. Het bedrijf werd in 1969 opgericht en is daarmee een van de jongere spelers op de witgoedmarkt. Door voor een wasmachine, wasdroger of wasdroogcombinatie van Samsung te kiezen, verzekert u zichzelf van een kwalitatief zeer goed product. Net als bijvoorbeeld AEG biedt ook dit bedrijf haar producten in verschillende prijsklassen aan. 

Wasmachines vergelijken 

Samsung wasmachines zijn in veel gevallen voorzien van de inventieve EcoBubble technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat het schuim van uw wasmiddel over al uw wasgoed wordt verdeeld. Op deze manier is uw was niet alleen schoon als het wasprogramma voltooid is. Ook gaat het zeepvlekken op uw kledingstukken tegen! Andere technologieën die aan de Samsung wasmachines worden toegevoegd zijn onder meer QuickDrive en AddWash. In onze wasmachine reviews leest u meer over de werking van deze toevoegingen aan een Samsung wasmachine. Kiest u voor een Samsung wasmachine van 7 kg? Gaat u voor een Samsung wasmachine van 8 kg? Of gaat de voorkeur uit naar een Samsung wasmachine van 10 kg? 

Beste Samsung wasmachines

Onderstaand vindt u een compleet overzicht van de beste Samsung wasmachines van dit moment. Deze wasmachines beschikken bijvoorbeeld over een zuinig energielabel en een breed scala aan wasprogramma’s. Onder meer de duurzaamheid maakt dat een Samsung wasmachine reparatie niet snel noodzakelijk zal zijn. 


#1: Samsung WW80M642OPW QuickDrive

Model WW80M642OPW
Energielabel A+++
USP QuickDrive
Prijs 807,-

#2: Samsung WW80M642OBW QuickDrive

Model WW80M642OBW
Energielabel A+++
USP QuickDrive
Prijs 799,-

#3: Samsung WW90K6605SW AddWash

Model WW90K6605SW
Energielabel A+++
USP AddWash
Prijs 699,-

Wasdrogers vergelijken

Naast een Samsung wasmachine kan ook een Samsung wasdroger het overwegen waard zijn. In het bijzonder, wanneer u een aantrekkelijke Samsung wasdroger aanbieding vindt!  Net als de wasmachines van het bedrijf, zijn ook wasdrogers duurzaam en van een hoge kwaliteit. In de Samsung wasdroger handleiding leest u meer over het onderhoud wat u aan het apparaat uit kunt voeren. Onder andere het onderhouden van de droger maakt dat deze veel langer mee zal gaan. Gaat u voor de Samsung wasdroger van 7 kg? Kiest u voor een Samsung wasdroger van 8 kg? Of geeft u de voorkeur aan een Samsung wasdroger van 10 kg? 

Beste Samsung wasdrogers

Bekijk onderstaand overzicht om de beste Samsung wasdrogers van dit moment met elkaar te kunnen vergelijken. Onder andere in onze wasdroger reviews leest u meer over de individuele apparaten. Het maakt het vergelijken van wasdrogers makkelijker. 


#1: Samsung DV90M5000QW

Model DV90M5000QW
Energielabel A++
USP OptimalDry
Prijs 749,-

#2: Samsung DV70M5020QW

Model DV70M5020QW
Energielabel A++
USP OptimalDry
Prijs 599,-

#3: Samsung DV90M6200CW/EN

Model DV90M6200CW/EN
Energielabel A+++
USP OptimalDry
Prijs 819,-

Was droogcombinatie review 

Een Samsung droger op de wasmachine plaatsen is niet altijd mogelijk. Dit geldt bijvoorbeeld in een ruimte met een schuin dak! In dat geval kan een Samsung wasdroogcombinatie interessant zijn. Deze apparaten beschikken net als de wasmachines over innovatieve technologieën en werken daarbij bijzonder duurzaam. Onder andere een onnodig hoog energieverbruik wordt zo voorkomen! De Samsung was droogcombinaties worden in verschillende formaten aangeboden. Kiest u voor een Samsung was droogcombinatie van 8 kg, of voor een groter model als de Samsung was droogcombinatie van 9 kg? 

Beste Samsung wasdroogcombinaties

In het onderstaande overzicht vindt u de beste Samsung wasdroogcombinaties van dit moment. Het maakt het vergelijken van de verschillende apparaten heel eenvoudig. 


#1: Samsung WD90J6A00AW/EN EcoBubble

Model WD90J6A00AW/EN
Energielabel A
USP EcoBubble
Prijs 754,-

#2: Samsung WD90N642OOW QuickDrive

Model WD90N642OOW
Energielabel A
USP QuickDrive
Prijs 1.049,-

#3: Samsung WD80J6A00AW EcoBubble

Model WD80J6A00AW
Energielabel A
USP EcoBubble
Prijs 679,-