Bosch witgoed logo

Al jaren behoort Bosch tot de bekendste producenten van witgoed. Naast de Bosch wasmachines, wasdrogers en wasdroogcombinaties, richt het bedrijf zich op de productie van gereedschap en andere huishoudelijke apparaten. Van oorsprong komt het bedrijf uit Duitsland, waar het in 1886 werd opgericht door Robert Bosch. Tegenwoordig heeft Bosch zich over de wereld verspreid en biedt het haar witgoed in een groot aantal winkels aan. Het bedrijf heeft enkele zeer ingenieuze en moderne technologieën aan haar apparaten toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan de EcoSilence Drive motor en speciale antivibratie materialen.  

Wasmachines vergelijken 

Een Bosch wasmachine verzekert u van een hoge kwaliteit, waar uw wasgoed keer op keer schoon uit zal komen. Populair zijn de Bosch wasmachine serie 4-apparaten, de Bosch wasmachine serie 6-apparaten en de apparaten uit de Bosch wasmachine serie 8. De wasmachines van Bosch worden vaak in de hogere prijsklassen aangeboden. Ze hebben echter een dermate goede prijs-/kwaliteitverhouding, dat de wasmachines binnen een groot aantal huishoudens gebruikt worden. 

Beste Bosch wasmachines 

Onderstaand vindt u een overzicht van de beste Bosch wasmachines van dit moment. Kijk ook eens naar onze wasmachine reviews, wanneer u meer wilt weten over wasmachines van Bosch.


#1 Bosch WAYH2842NL i-DOS

ModelWAYH2842NL i-DOS
EnergielabelA+++
USPi-DOS
Prijs 896,-

#2 Bosch WAT28645NL

ModelWAT28645NL
EnergielabelA+++
USPi-DOS
Prijs 619,-

#3 Bosch WAW32542NL

ModelWAW32542NL
EnergielabelA+++
USPvarioPerfect
Prijs 749,-

Geschikte wasdrogers vinden

Naast de populaire Bosch wasmachines, worden ook de Bosch wasdrogers in veel huishoudens gebruikt. Een Bosch wasdroger is betrouwbaar, beschikt over een stille en krachtige EcoSilence Drive motor en zorgt dat uw kleding z’n nette uitstraling behoudt. Krijgt u toch te maken met Bosch wasdroger problemen? In dat geval kan een Bosch wasdroger resetten al voldoende zijn om het probleem te verhelpen. Nieuwe Bosch wasdroger onderdelen plaatsen zal hierdoor niet snel noodzakelijk zijn. Het feit dat antivibratie materialen gebruikt zijn maakt dat overlast voor uzelf of bijvoorbeeld onderburen voorkomen wordt. 

Beste Bosch wasdrogers

Bekijk onderstaand een overzicht van de beste Bosch wasdrogers. Naast onderstaand overzicht bieden we u uitgebreide wasdroger reviews voor de wasdrogers van Bosch. Zo kunt u de verschillende apparaten heel eenvoudig met elkaar vergelijken. 


#1 Bosch WTU876C0NL

ModelWTU876C0NL
EnergielabelA+++
USPAllergyPlus
Prijs 799,-

#2 Bosch WTYH8770NL

ModelWTYH8770NL
EnergielabelA++
USPSelfCleaning
Prijs 829,-

#3 Bosch WTW8444ENL

ModelWTW8444ENL
EnergielabelA+++
USPSelfCleaning
Prijs 664,-

Was droogcombinatie reviews

Wanneer u relatief weinig ruimte in huis heeft, kan een Bosch wasdroogcombinatie het overwegen waard zijn. Een was droogcombinatie van Bosch biedt u het voordeel, dat u kleding direct kunt wassen en drogen. Ideaal, wanneer u een lange dag van huis bent en de kleding in de avond in de kast wilt kunnen hangen. Daarbij hoeft u niet langer een losse wasdroger op de wasmachine te plaatsen. Bosch was droogcombinaties zijn van een hoge kwaliteit en bieden u een breed scala aan wasprogramma’s. Zoek online eens naar een Bosch was droogcombinatie handleiding, om meer over deze wasprogramma’s te weten te komen. 

Beste Bosch wasdroogcombinaties 

Onderstaand vindt u een handig overzicht van de beste Bosch wasdroogcombinaties. Een Bosch was droogcombinatie kopen uit onderstaand overzicht zal u niet snel teleurstellen. U kunt ook naar onze wasdroogcombinatie reviews kijken, om meer te lezen over de specificaties van deze producten. 


#1 Bosch WDU28540NL

ModelWDU28540NL
EnergielabelA
USPAutoDry
Prijs 1.009,-

#2 Bosch WVG30442NL

ModelWVG30442NL
EnergielabelA
USPAllergyPlus
Prijs 811,-

#3 Bosch WVH28444NL

ModelWVH28444NL
EnergielabelA
USPvarioPerfect
Prijs 894,-