AEG logo

Officieel staat AEG voor Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft, al wordt het bedrijf vrijwel altijd als AEG geïntroduceerd. Van oorsprong komt AEG uit Duitsland. Tegenwoordig biedt het bedrijf naast AEG wasmachines, wasdrogers en wasdroogcombinaties ook tal van andere huishoudelijke apparaten aan. Net als bijvoorbeeld Bosch en Miele, heeft ook AEG diverse onderscheidende technologieën geïntroduceerd in de afgelopen jaren. Het maakt dat het witgoed van dit bedrijf niet alleen bijzonder duurzaam is, maar bijvoorbeeld ook stil en innovatief. Kies uit een van de vele was- en droogprogramma’s, onderhoud het apparaat zelf, enzovoorts. 

Wasmachines vergelijken 

AEG wasmachines vergelijken begint vaak bij het bepalen van uw budget. De apparaten van het bedrijf worden namelijk in zeer uiteenlopende prijsklassen aangeboden. Kiest u voor de beste koop AEG wasmachine, of gaat u voor een goedkoper model? Onder meer de AEG wasmachine 7000 serie en de AEG wasmachine 8000 serie zijn erg populair onder consumenten. U kunt hierbij kiezen tussen een AEG wasmachine van 8 kg, een AEG wasmachine van 9 kg of bijvoorbeeld met een inhoud van 10 kg. Door naar een AEG wasmachine aanbieding te zoeken, hoeft het witgoed van AEG niet heel duur te zijn. 

Beste AEG wasmachines

Onderstaand vindt u de beste AEG wasmachines van dit moment. Bekijk het overzicht eens om te zien welke AEG wasmachine het beste aansluit op uw wensen. Ook raden we u aan eens naar onze wasmachine reviews te kijken. Hier vindt u nog meer informatie over individuele producten. 


#1 AEG L8FEOKOMIX

ModelL8FEOKOMIX
EnergielabelA+++
USPOKOmix
Prijs799,-

#2: AEG L9FE96CS

Model L9FE96CS
EnergielabelA+++
USP SoftWater
Prijs899,-

#3: AEG L9FE96CS

ModelL7FE06ES
EnergielabelA+++
USP ProSteam
Prijs779,-

Goede wasdroger vinden

De aanschaf van een AEG wasdroger verzekert u van veel plezier de komende jaren. Het apparaat zal uw kleding op een energiezuinige wijze drogen, zodat u kleding direct in de kast kunt ophangen. Met name de AEG wasdroger 7000 serie is populair! Deze wasdrogers zijn niet alleen energiezuinig en duurzaam. Ze worden ook nog eens tegen een scherpe prijs aangeboden. Heeft u weinig ruimte in huis? Een AEG wasdroger combinatie, waarbij de wasmachine en droger gecombineerd zijn tot één apparaat, kan de oplossing voor u vormen. 

Beste AEG wasdrogers

Bekijk onderstaand overzicht eens, wanneer u op zoek bent naar de beste AEG wasdrogers van dit moment. De AEG wasdrogers uit onderstaand overzicht zijn duurzaam, hebben een laag geluidsniveau en gaan daarbij een lange tijd mee. 


#1: AEG T8DE84EW

ModelT8DE84EW
EnergielabelA++
USPAbsoluteCare
Prijs649,-

#2: AEG T8DB86ES

ModelT8DB86ES
EnergielabelA+++
USPProSense
Prijs761,-

#3: AEG T8DBE86W

ModelT8DBE86W
EnergielabelA+++
USPAbsoluteCare
Prijs720,-

Was droogcombinatie review 

Met een AEG wasdroogcombinatie bespaart u flink op de benodigde ruimte voor het wassen en drogen van uw kleding. Bij een was droogcombinatie van AEG worden de wasmachine en wasdroger samengevoegd tot een los apparaat. Ideaal voor in een kleine ruimte! Kiest u voor een AEG was droogcombinatie inbouw, of gaat u voor een los model? We raden u aan vooraf de AEG was droogcombinatie handleiding door te nemen, waarin u meer informatie vindt over het benodigde onderhoud aan uw apparaat. Zo zal deze een lange tijd meegaan en blijft uw wasgoed mooi uit het apparaat komen. 

Beste AEG wasdroogcombinaties 

Onderstaand overzicht biedt u een handig overzicht van de beste AEG was droogcombinaties van dit moment. Dit maakt het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen bij de aanschaf van een AEG wasdroogcombinatie.


#1: AEG L7WB86GW

ModelL7WB86GW
EnergielabelA
USPDualSense
Prijs715,-

#2: AEG L8WE06CS

ModelL8WE06CS
EnergielabelA
USPProSense
Prijs999,-

#3: AEG L9WEE06W

ModelL9WEE06W
EnergielabelA
USPSensiDry
Prijs1209,-