Witgoed merken

Het vergelijken van verschillende witgoed merken helpt je bij het maken van een weloverwogen keuze. Kies je voor een Bosch wasmachine, een Miele wasdroger of bijvoorbeeld een was-droogcombinatie van Samsung? Het aanbod aan wasmachines, wasdrogers en was-droogcombinaties is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Daarnaast zijn witgoed merken steeds innovatiever geworden. Samsung introduceerde bijvoorbeeld de EcoBubble-technologie, Bosch werkt met een EcoSilence Drive-motor en andere witgoed merken hebben weer andere snufjes. Dit maakt het vinden van het witgoed merk dat bij jouw wensen aansluit niet altijd even gemakkelijk.

Verschillende merken witgoed

Veel mensen beschouwen Bosch, Whirlpool en Miele als de beste witgoed merken van dit moment. Zoek je naar B merken voor witgoed, dan zouden merken als Haier en Zanussi het overwegen waard kunnen zijn. Tussen de bekende Duitse witgoed merken en de B-merken voor witgoed bevinden zich merken als Samsung en AEG. Deze goede merken voor witgoed bieden u wasmachines, wasdrogers en was-droogcombinaties in verschillende prijsklassen aan.  Er is dus voor elk budget een witgoed apparaat te vinden wat aansluit bij jouw wensen.

Een overzicht van alle witgoedmerken:

Beste witgoed merken vergelijken

Bij het vergelijken van de beste witgoedmerken dien je met verschillende factoren rekening te houden. Vaak kijken consumenten naar de prijs-/kwaliteitsverhouding van producten. Bij het ene merk is deze verhouding net iets beter dan bij het andere. Andersom profiteer je bij duurdere witgoedmerken vaak van een betere service en een langere garantie. Zo wordt het apparaat gratis voor je opgehaald wanneer er een reparatie moet worden uitgevoerd. Daarnaast gaan de apparaten van de beste witgoed merken vaak langer mee. Een nadeel aan de keuze voor de betere witgoedmerken is de hogere investering, die je vooraf in een wasmachine, wasdroger of was-droogcombinatie moet doen. Een alternatief voor de hoge investering in witgoed is een apparaat leasen. Dit wordt steeds populairder, maar houdt er rekening mee dat de totale kosten vaak hoger zijn dan de aanschafkosten.

Aandachtspunten bij het vergelijken van witgoed

Niet alleen is het belangrijk om witgoedmerken met elkaar te vergelijken. Ook wasmachines vergelijken, wasdrogers vergelijken of was droogmachines vergelijken is essentieel, voordat je een definitieve keuze maakt. Eerder op deze pagina werd al beschreven, dat witgoed tegenwoordig van steeds meer technologie wordt voorzien. Met Samsung AddWash is het bijvoorbeeld mogelijk om kleding tijdens het wasprogramma aan de wastrommel toe te voegen. De EcoSilence Drive-motor van Bosch voorkomt het hevig trillen van de machine. Ook de gebruikte trillingsdempende materialen dragen hieraan bij. Wel zo prettig wanneer je bijvoorbeeld in een kleinere woning woont.

Naast de verschillende technologieën in het witgoed is het interessant om naar de capaciteit van de apparaten te kijken. Biedt de wasmachine of wasdroger voldoende ruimte voor je vuile wasgoed? Ook wordt het energieverbruik van witgoed steeds belangrijker binnen huishoudens. De investering in een iets duurder apparaat kan je op termijn veel geld besparen. Je maandlasten zullen namelijk lager uitvallen afhankelijk van de hoeveelheid gebruik. Andere belangrijke factoren bij het vergelijken van witgoed zijn:

  • Verschillende modellen
  • Beschikbare wasprogramma’s
  • Benodigd onderhoud
  • Functionaliteiten

Hulp bij witgoedmerken vergelijken

Op Wasmachinereview.nl vind je uitgebreide reviews van de verschillende witgoedmerken. De meeste merken bieden zowel wasmachines, wasdrogers en was-droogcombinaties aan. Bekijk de reviews over Bosch, Samsung, Miele en AEG bijvoorbeeld eens, om meer te weten te komen over de producten die deze witgoedmerken aanbieden. Hopelijk maken we het zo makkelijker voor jou om tot een weloverwogen keuze te komen bij de aanschaf van je nieuwe witgoed apparaat.