Witgoed merken

Wasmachine merken vergelijken

Het vergelijken van verschillende witgoed merken helpt u bij het maken van een weloverwogen keuze. Kiest u voor een Bosch wasmachine, een Miele wasdroger of bijvoorbeeld een was droogcombinatie van Samsung? Het aanbod aan wasmachines, wasdrogers en wasdroogcombinaties is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Daar komt bij, dat witgoed merken steeds innovatiever geworden zijn. Samsung introduceerde bijvoorbeeld de EcoBubble-technologie, Bosch werkt met een EcoSilence Drive-motor, enzovoorts. Dit maakt het vinden van de beste witgoed merken niet altijd even gemakkelijk. 

Verschillende merken witgoed 

Veel mensen beschouwen Bosch, Whirlpool en bijvoorbeeld Miele als de beste witgoed merken van dit moment. Zoekt u naar B merken voor witgoed, dan zouden Haier en Zanussi het overwegen waard kunnen zijn. Tussen de bekende Duitse witgoed merken en de B-merken voor witgoed bevinden zich merken als Samsung, AEG, enzovoorts. Deze goede merken voor witgoed bieden u wasmachines, wasdrogers en was droogcombinaties in verschillende prijsklassen aan. 

Top 10 witgoedmerken: 

 1. Bosch 
 2. Whirlpool
 3. Miele
 4. AEG
 5. Samsung
 6. LG 
 7. Siemens 
 8. Haier 
 9. Zanussi 
 10. Brandt 

Beste witgoed merken vergelijken 

Bij het vergelijken van de beste witgoedmerken dient u met verschillende factoren rekening te houden. Vaak kijken consumenten naar de prijs-/kwaliteitsverhouding van producten. Bij het ene merk is deze verhouding net iets beter, dan bij het andere. Andersom profiteert u bij duurdere witgoedmerken vaak van een betere service. Zo wordt het apparaat gratis voor u opgehaald, wanneer er een reparatie moet worden uitgevoerd. Evenals dat de apparaten van de beste witgoed merken vaak langer meegaan. Een nadeel aan de keuze voor de beste witgoedmerken is de grote investering, die u vooraf in een wasmachine, wasdroger of was droogcombinatie moet doen. Een alternatief voor de investering in witgoed is een wasmachine leasen. Dit wordt steeds populairder! 

Aandachtspunten bij het vergelijken van witgoed 

Niet alleen is het belangrijk om witgoedmerken met elkaar te vergelijken. Ook wasmachines vergelijken, wasdrogers vergelijken of was droogmachines vergelijken is essentieel, voordat u een definitieve keuze maakt. Eerder op deze pagina werd al beschreven, dat witgoed tegenwoordig van steeds meer technologie wordt voorzien. Met Samsung AddWash is het zelfs mogelijk om kleding tijdens het wasprogramma aan de wastrommel toe te voegen! De EcoSilence Drive-motor van Bosch voorkomt het hevig trillen van de machine. Ook de gebruikte antivibratie materialen dragen hieraan bij. Wel zo prettig, wanneer u in een kleinere woning woont. 

Naast de verschillende technologieën in het witgoed, is het interessant om naar de inhoud hiervan te kijken. Biedt de wasmachine of wasdroger voldoende ruimte voor uw vuile wasgoed? Evenals dat het energieverbruik van witgoed belangrijker wordt binnen huishoudens. De investering in een iets duurder apparaat kan u op termijn veel geld besparen. Uw maandlasten zullen immers veel lager uitvallen! Andere belangrijke factoren bij het vergelijken van witgoed: 

 • Verschillende modellen witgoed
 • Wasprogramma’s van het witgoed
 • Benodigd onderhoud aan het witgoed 

Hulp bij witgoedmerken vergelijken 

Op Wasmachinereview.nl vindt u een uitgebreide review van de verschillende witgoedmerken, die tegenwoordig wasmachines, wasdrogers en was droogcombinaties aanbieden. Bekijk de reviews over Bosch, Samsung, Miele en AEG bijvoorbeeld eens, om meer te weten te komen over de producten die deze witgoedmerken aanbieden. Het maakt het voor u makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen, bij de aanschaf van witgoed.