Miele witgoed logo

Miele is een betrouwbare producent van witgoed, welke oorspronkelijk uit Duitsland komt. Het bedrijf werd hier al in 1899 opgericht en heeft zich door de jaren heen over heel Europa verspreid. Wist u dat Miele oorspronkelijk enkel melkcentrifuges en botermachines ontwikkelde? De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich onder andere onderscheiden met Miele wasmachines, wasdrogers en wasdroogcombinaties. Het bedrijf biedt haar producten in verschillende prijsklassen aan. Zo vindt u bij ieder budget een passende wasmachine, wasdroger of was droogcombinatie. Interessant aan het witgoed van Miele is de focus op duurzaamheid. Apparaten zijn milieuvriendelijk en hebben een lange levensduur. 

Wasmachines vergelijken 

Kiest u voor een Miele wasmachine, dan bent u de komende jaren verzekerd van betrouwbaar witgoed. De Miele wasmachines zijn, zoals reeds beschreven werd, bijzonder duurzaam. Ze hebben een lange levensduur en vergen weinig onderhoud. Een Miele wasmachine reparatie zult u zodoende niet snel uit hoeven te voeren! Kiest u voor een Miele wasmachine van 8 kg, of voor een Miele wasmachine van 9 kg? Ook de combinatie van een Miele wasmachine en droger kan interessant zijn, zodat u uw was nooit ergens hoeft op te hangen. 

Beste Miele wasmachines 

Onderstaand vindt u een overzicht van de beste Miele wasmachines. Deze wasmachines van Miele zijn betrouwbaar, energiezuinig en hebben een relatief lage geluidsproductie. Dit maakt de wasmachines ook interessant voor appartementencomplexen en kleinere woningen. 


#1: Miele WWI 320 WCS XL

ModelWWI 320 WCS XL
EnergielabelA+++
USPPowerWash
Prijs1.399,-

#2: Miele WCJ 670 WPS TwinDos WiFiConn@ct

ModelWCJ 670 WPS
EnergielabelA+++
USPWiFiConn@ct
Prijs1.299,-

#3: Miele WWR 760 WPS TwinDos

ModelWWR 760 WPS
EnergielabelA+++
USPTwinDos
Prijs1.599,-

Geschikte wasdrogers vinden

Zo betrouwbaar als de Miele wasmachines zijn, zo betrouwbaar is ook een Miele wasdroger. Een Miele wasdroger zorgt dat uw kleding keurig droog uit het apparaat komt, zonder dat het materiaal van uw kleding snel slijt. Kijk voor het gebruik van een Miele wasdroger altijd naar het waslabel in uw kleding. Mogelijk zijn kledingstukken niet geschikt voor het gebruik van een droger. Door voor een Miele wasdroger aanbieding te kiezen, hoeft de aanschaf van dit apparaat u niet veel te kosten. 

Beste Miele wasdrogers

Bekijk het onderstaande overzicht, wanneer u op zoek bent naar de beste Miele wasdrogers. Deze apparaten zullen u veel plezier bieden en lang meegaan! Kijk ook eens naar onze uitgebreide wasdroger reviews, wanneer u apparaten wilt vergelijken. 


#1: Miele TWJ 680 WP

ModelTWJ 680 WP
EnergielabelA+++
USPSteamFinish
Prijs1.599,-

#2: Miele TWE 620 WP

ModelTWE 620 WP
EnergielabelA+++
USPFragranceDos
Prijs953,-

#3: Miele TWH 620 WP Eco

ModelTWH 620 WP Eco
EnergielabelA+++
USPFragranceDos
Prijs1.249,-

Was droogcombinatie review 

Door voor een Miele wasdroogcombinatie te kiezen, heeft u veel minder ruimte nodig. Onder andere in kleinere woningen is dit prettig! Net als bij de wasdrogers en wasmachines zijn ook de Miele was droogcombinaties van een hoge kwaliteit en bijzonder milieuvriendelijk. De was droogcombinaties van Miele worden in verschillende prijsklassen aangeboden. Kiest u bijvoorbeeld voor de goedkopere Miele was droogcombinatie, of investeert u in een model met een laag energieverbruik? Zo bespaart u maandelijks op uw energiekosten. 

Beste Miele wasdroogcombinaties 

Onderstaand hebben we de beste Miele was droogcombinaties voor u op een rijtje gezet. Zo verzekert u zichzelf van een kwalitatief goed product, bij de aanschaf van een van deze wasdroogcombinaties. In onze was droogcombinatie reviews leest u meer over de specificaties van de individuele producten. 


#1: Miele WTH 130 WPM PowerWash Twindos

ModelWTH 130 WPM
EnergielabelA
USPPowerWash
Prijs1.799,-

#2: Miele WTZH 730 WPM PowerWash TwinDos

ModelWTZH 730 WPM
EnergielabelA
USPPowerWash
Prijs2.199,-